Real time web analytics, Heat map tracking

Labyrintwerkers Zuid-Holland

Ineke van der Valk

In 2011 ben ik in contact gekomen met het vingerlabyrint en sinds die tijd ben ik een enthousiast gebruiker van de beukenhouten plank. Neemt niet weg, dat ik ook graag een labyrint loop in het veld!

Ineke mrt 2015

Het blijft keer op keer bijzonder om de kracht van een labyrint te ervaren! Het loslaten van oude patronen, het ontvangen van inzichten en het daadwerkelijk gaan doen. Vertrouwen krijgen in het pad dat je gaat.

Lees meer: Ineke van der Valk

Jeanne Lendfers

Hoeder en begeleider van INNE-Reis-Labyrint, een mobiel labyrint op canvas doek van 8 x 8 meter. 

In een periode dat ik linosneden maakte (1986-1993), werd ik geattendeerd op het labyrint. Ik was meteen verliefd. Wat een krachtig teken! De eenvoudigste weergave van het complexe verloop tussen conceptie, geboorte en sterven van een dag, een jaar, een mens, een project.... symbool van een golf van creatie in de zee van oneindige verandering..... oerbeeld van het vrouwelijke principe. Het labyrint sluit aan bij de centrale thema's van mijn leven en werk: leven, liefde, levenslust, geboorte, dood en de vrouwelijke basis van dit alles: de kosmische baarmoeder.

Lees meer: Jeanne Lendfers

Loes Blok

Eind december 2009 raakte ik gefascineerd door het labyrint. Bij mijn zoektocht op internet kwam ik in contact met Selma Sevenhuijsen. Dit was het begin van een inspirerend contact. Er volgde een ontmoeting, een workshop, een werkelijk fantastische ontmoeting in Italië en uiteindelijk volgde ik bij Selma de opleiding tot Labyrintwerker.

Ook volgde ik een aantal boeiende seminars bij John Mustert over het vingerlabyrint. Bijzondere momenten waarbij ik steeds meer verwonderd raakte over het effect en de kracht van het labyrint.

Lees meer: Loes Blok

Luis Kaserer

Het labyrint en ik
In 2006 heeft het labyrint mij via Selma Sevenhuijsen ontdekt. Dit bijzonder symbool heeft mij sindsdien niet meer los gelaten. Fascinerend om te ervaren hoe dit oeroud symbool ook nu zo krachtig en inspirerend kan zijn!
Wilt u meer weten? U kunt mij benaderen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik hoor graag van u!

Lees meer: Luis Kaserer

Marion Kuiperi

Ik woon en werk in Den Haag en omstreken, en het strand speelt een grote rol in mijn leven.

Mijn eerste labyrint liep ik op een plein in A'dam waar Henk Coppens met volle maan een labyrint had getekend.
Het voelde als thuiskomen. Ik werd er enorm blij van, een blijdschap die van binnenuit kwam. Nog steeds overkomt me dat als ik een labyrint zie, maak of loop. Ik voel, als ik naar mijn eigen centrum ‘loop’, dat ik me –behalve met mezelf- met iets groters verbind, het onnoembare. En voel me dan verbonden met het grote mysterie van leven en dood.

Ieder jaar ga ik ook naar de kathedraal van Chartres met haar bijzondere energie om daar het labyrint (van 11 paden) te lopen.

Lees meer: Marion Kuiperi

Mathilde van Mil

Als jonge vrouw, in een lastige fase in mijn leven bezocht ik met Pasen de kathedraal van Chartres.

Bijna toevallig liep ik daar voor het eerst een labyrint; het roos labyrint in de vloer. Het was een wonderlijke ervaring, het verdriet van de realiteit stond opeens naast inzicht en vreugde en perspectief. Tegenstellingen leken samen te vallen in nieuwe ervaringen.

Lees meer: Mathilde van Mil

Labyrint met holle wegen

 

Het labyrint
met zijn holle wegen
ingelopen door vele voeten
spreekt zijn eigen taal -
geeft haar eigen wijsheid
Het labyrint
haar ronde wegen
voeren mij naar mijzelf
Wording tot schaal
om te ontvangen.
Het labyrint
vraagt om moed
een zich openen voor hemelkrachten
Hij schenkt haar zijn zon.

©SMR

klassiek.png