Real time web analytics, Heat map tracking

Hannelies Bongaerts

zusjes-19                      HANNELIES BONGAERTS

 

 

Als kind ben ik al met het labyrint in aanraking gebracht door mijn ouders. Wij hebben veel kathedralen in Frankrijk bezocht, en Chartres stond regelmatig weer op het programma.

De statigheid, het licht, de koelte, de kleuren, het labyrint…dit alles maakte telkens veel indruk op me.

Toen er in Nijmegen (waar ik ben opgegroeid) een labyrint werd gebouwd, toog mijn vader er telkens naartoe om foto’s te maken. Mijn vader is inmiddels overleden en zijn foto’s zijn jammer genoeg niet in mijn bezit.

Dat ik dit jaar deze workshop bij Selma Sevenhuijsen wilde doen, is denk ik niet voor niets en helpt me bij het rondmaken van m’n cirkel…

 

Wij wonen met ons gezin en onze dieren tussen Amsterdam en Utrecht. In mijn praktijk voor coaching en (spel)therapie met behulp van de paarden en de andere dieren komt het labyrint nu regelmatig ook aan de orde. Het is een waardevolle aanvulling op de methode waarmee we werken.

Ook in de workshop Scrhijven bij de paarden speelt het labyrint een rol.

In de schapenweide ligt een hartlabyrint van takken en we tekenen ook vaak een labyrint in het zand bij de paarden. Wat het effect is op de paarden, weet ik niet, maar ze komen altijd kijken en bestuderen wat we hebben gemaakt en spelen een al dan niet actieve rol in het geheel.

 

Voor informatie over coaching en therapie met de paarden, de workshop en/of als u het labyrint eens wilt lopen met of zonder de paarden, kunt u mij altijd benaderen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.paardenleren.nl

 

 

labyrint bibi bobbie 018

 

 

Afbeelding 8 3

 

Schrijven in het zand

 

Schrijven in het zand
gebogen lijnen
tastende voeten
op zoek
naar het midden.
De gouden schijf
huwt met de zee
Wij huwen
de aarde met klank.

©SMR

verzoeningslabyrint.png