Real time web analytics, Heat map tracking

Truus Buter

Meer informatie kun je vinden op:

 

website: www.truusbuter.nl

www.facebook.com/praktijktruusbuter

linked-in

  

Als ervaren coach, therapeut en acupuncturist is het labyrint een zeer welkome aanvulling in mijn werk. Ik integreer het regelmatig in mijn workshops en coaching. Ik ben vooral enthousiast over het labyrint omdat het een eenvoudige methode is die mensen stimuleert tot bewust-zijn. 

Ik organiseer onder meer workshops "Symbolisch je levenspad lopen". Vanaf mei 2014 kan dat ook in mijn eigen praktijk omdat ik dan een labyrint heb gelegd in mijn eigen tuin. Voor mijzelf ook een mooie gelegenheid om zelf in balans te blijven. 

Je kunt het labyrint individueel maar ook in groepsverband lopen. In combinatie met therapie is vaak een (gedeeldelijke) vergoeding mogelijk. Werkgevers blijken ook bereid om de kosten te betalen, dan in het kader van coaching. 

Ik zet het labyrint ook in bij trainingen die ik samen met Marcel Heitkamp (psycholoog) geef; zowel in Nederland, maar vanaf nu ook in Sauerland. Denk bijvoorbeeld aan stresshantering, afscheid nemen van oude patronen, nieuwe perspectieven ontwikkelen voor je leven of loopbaan, etcetera.

 

 

 

 

 

Labyrint diep als de zee

 

Labyrint diep als de zee
rond als de zon
meanderend als een rivier
geschreven in het zand
concentrische cirkels
vol wijsheid en
ongekende mogelijkheden
wendend en kerend
keren we weer
veranderend en komen thuis ...

©SMR

nieuwetijds.png