Real time web analytics, Heat map tracking

't Hofke - Olburgen

In het prachtige rivierengebied van de IJssel ligt het dorp Olburgen aan de winterdijk. Hier ligt een klassiek labyrint in het gras, gemaakt van gras. Het ligt op het terrein van minicamping en B&B ‘t Hofke (www.minicamping-thofke.nl) en is vanaf de winterdijk goed te zien en bereiken met fiets of te voet. Auto’s komen via het dorp Olburgen, er is een P-plaats op ons terrein voor de gasten.
Onze eigen camping- of B&B-gasten mogen uiteraard het labyrint gebruiken en er worden workshops gegeven over het labyrint door Tonny van Deudekom van De Triskel (www.detriskel.nl).
Belangstellenden mogen het labyrint komen bekijken en/of lopen. We stellen het zeer op prijs als u zich eerst bij Janny of Tonny meldt, ook vanwege de privacy voor de campinggasten en onszelf.

Het labyrint is door onszelf aangelegd in het gras en het ligt prachtig op de kerklijn van de kerken van Olburgen en Doesburg. Er wordt mooie energie ervaren. Sjamanen ervaren veel vrouwelijke kracht en energie. Een healer zei ooit dat als mensen zich goed aarden, het labyrint en de plek de rest zullen doen.

 

Labyrint met holle wegen

 

Het labyrint
met zijn holle wegen
ingelopen door vele voeten
spreekt zijn eigen taal -
geeft haar eigen wijsheid
Het labyrint
haar ronde wegen
voeren mij naar mijzelf
Wording tot schaal
om te ontvangen.
Het labyrint
vraagt om moed
een zich openen voor hemelkrachten
Hij schenkt haar zijn zon.

©SMR

vrouw.png