Real time web analytics, Heat map tracking

't Hofke - Olburgen

In het prachtige rivierengebied van de IJssel ligt het dorp Olburgen aan de winterdijk. Hier ligt een klassiek labyrint in het gras, gemaakt van gras. Het ligt op het terrein van minicamping en B&B ‘t Hofke (www.minicamping-thofke.nl) en is vanaf de winterdijk goed te zien en bereiken met fiets of te voet. Auto’s komen via het dorp Olburgen, er is een P-plaats op ons terrein voor de gasten.
Onze eigen camping- of B&B-gasten mogen uiteraard het labyrint gebruiken en er worden workshops gegeven over het labyrint door Tonny van Deudekom van De Triskel (www.detriskel.nl).
Belangstellenden mogen het labyrint komen bekijken en/of lopen. We stellen het zeer op prijs als u zich eerst bij Janny of Tonny meldt, ook vanwege de privacy voor de campinggasten en onszelf.

Het labyrint is door onszelf aangelegd in het gras en het ligt prachtig op de kerklijn van de kerken van Olburgen en Doesburg. Er wordt mooie energie ervaren. Sjamanen ervaren veel vrouwelijke kracht en energie. Een healer zei ooit dat als mensen zich goed aarden, het labyrint en de plek de rest zullen doen.

 

Soms


Soms weet ik niet
Waarheen ik reis
Alleen dat ik op weg ben


Misschien naar het vertrouwen
Dat ik kan rusten
Op de stroming van de wind.


Christine van der Burg

3.png